A little introduction

 

“Maar wat eet je dan wel?!”

Is samen met een vragende blik één van de eerste reacties die ik vaak krijg wanneer mensen te weten komen dat ik veganist ben. Want hoewel veganisme in de lage landen sterk toeneemt in populariteit, is het nog steeds niet echt een gangbare levensstijl. Persoonlijk vind ik dat super jammer, want veganistisch eten (en leven) is heel fijn, gevarieerd, lekker en gezond. Maar, toegegeven, het is niet altijd makkelijk. Zeker niet in een kazig land als Nederland. Deze blog is dan ook bedoeld als een kleine gids voor iedereen die geïnteresseerd is in deze groene levensstijl. Iedere week ga ik hier recepten posten, van zoetig tot zoutig, van rauw tot suikervrij en van soepjes tot toetjes. Daarnaast zal ik eetgelegenheden reviewen, kleine tips en trucs met jullie delen en cruelty free cosmetica bespreken (ik werk bij Lush, dus verwacht propaganda).

Stiekem is deze blog ook een beetje om te laten zien dat vegans niet altijd bleke en magere scharminkels zijn, maar gezonde, bewuste en sterke mensen. Zo zie ik mezelf tenminste. Ik ben tough like tofu.

167350785_19fc60b0bf En ook een beetje schattig

2 Comments Add yours

 1. Veggieleven says:

  lol, inderdaad, ‘en wat eet je dan wel nog?’ is wel één van de klassiekers, naast de ‘en waarom?’ vraag.
  Soms heb ik wel eens zin om te antwoorden ‘GRAS natuurlijk, wat dacht je dan wel’, maar dat doe ik dan toch maar niet. 😉
  Hoe je op die vraag kan antwoorden, beschreef ik eerder in deze blogpost: http://www.veggieleven.be/2011/en-wat-eet-je-dan-wel-nog/
  Hen doen proeven is natuurlijk nog altijd het beste! En daarvoor zien de recepten op je blog er heel geschikt uit! Altijd leuk om nieuwe dingen te vinden 😎

 2. veggieleven says:

  lol, inderdaad, ‘en wat eet je dan wel nog?’ is wel één van de klassiekers, naast de ‘en waarom?’ vraag.
  Soms heb ik wel eens zin om te antwoorden ‘GRAS natuurlijk, wat dacht je dan wel’, maar dat doe ik dan toch maar niet. 😉
  Hoe je op die vraag kan antwoorden, beschreef ik eerder in deze blogpost: http://www.veggieleven.be/2011/en-wat-eet-je-dan-wel-nog/
  Hen doen proeven is natuurlijk nog altijd het beste! En daarvoor zien de recepten op je blog er heel geschikt uit! Altijd leuk om nieuwe dingen te vinden 😎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s